Medlemskap i C/O City

Föreningen C/O City välkomnar alla medlemmar som är juridiska personer i samhällsbyggnadssektorn. C/O City verkar helt utan kommersiella intressen, utifrån de behov som medlemmarna formulerar.

Vad kan ni få ut av ett medlemskap?

Genom ert medlemskap får er organisation tillgång till kunskap, verktyg, utbildningar och nätverkande inom urbana ekosystemtjänster som bidrar till organisationens utveckling. Samtidigt skapas en hub där Sveriges alla samhällsbyggare kan nätverka. C/O City verkar därför som en bred plattform att synas i och skapa nya kontakter genom.

Vi vill att de aktiviteter som C/O City ordnar ska bidra till en naturlig och viktig del i er kompetens- och medarbetarutveckling. Som leverantör eller beställare i planering och byggande blir ett medlemskap ett sätt att säkerställa att ni ligger långt fram, kan bidra i metodutveckling och får tillgång till aktuell forskning och tillämpning.

Vad förväntas av er och hur kan ni bidra?

En förening bygger på medlemmarnas engagemang och intresse. Medlemmarnas engagemang och aktiva deltagande har därför stor betydelse för att utveckla föreningens verksamhet. Alla bidrar efter eget intresse och förmåga. Vår ambition är att alla medlemmar ska få ut mer än de stoppar in – för att tillsammans blir vi starka, intressanta och relevanta!

Hur blir ni medlemmar?

Anmäl er genom att fylla i formuläret här: Bli medlem

Mer information om medlemskap i C/O City

Vanliga frågor om medlemskap
Broschyr om medlemskap (PDF)

Om ni har frågor om medlemskapet är ni alltid varmt välkomna att höra av er till: medlem@cocity.se