Medlemskap i C/O City

Föreningen C/O City välkomnar alla medlemmar som är juridiska personer i samhällsbyggnadssektorn. C/O City verkar helt utan kommersiella intressen, utifrån de behov som medlemmarna formulerar.

Vad kan ni få ut av ett medlemskap?

Genom ert medlemskap får er organisation tillgång till vårt material, vägledningar och verktyg som tagits fram av oss. Utöver detta bjuds valda kontaktpersoner från er organisation in till C/O Citys nätverk och samlade kompetens. C/O Citys nätverk består både av kontakt med andra medlemmar med en bredd från hela samhällsbyggnadsbranschen.

Vi vill att de aktiviteter som C/O City ordnar ska bidra till en naturlig och viktig del i er kompetens- och medarbetarutveckling. Som leverantör eller beställare i planering och byggande blir ett medlemskap ett sätt att säkerställa att ni ligger långt fram, kan bidra i metodutveckling och får tillgång till aktuell forskning och tillämpning.

Vad förväntas av er och hur kan ni bidra?

En förening bygger på medlemmarnas engagemang och intresse. Medlemmarnas engagemang och aktiva deltagande har därför stor betydelse för att utveckla föreningens verksamhet. Alla bidrar efter eget intresse och förmåga. Vår ambition är att alla medlemmar ska få ut mer än de stoppar in – för att tillsammans blir vi starka, intressanta och relevanta!

 

Anmäl ert medlemskap hos oss här!

 

För mer information om medlemskap i C/O City, se vanliga frågor om medlemskap.

Om ni har frågor om medlemskapet är ni alltid varmt välkomna att höra av er till: medlem@cocity.se