Webbinaire: GIS i praktiken 16/5

Bild: Nicolaj Josephsson Branda

Varmt välkomna på lunchwebbinarie om GIS i praktiken för trädförvaltning den 16 maj kl 12:00 med Nicolaj Josephsson Branda från Trädkontoret (medlem i C/O City).

Nicolaj är landskapsingenjör med fokus på trädvård, växtbäddar och dagvattenhantering samt fokus på projektering (AutoCAD) och geografiska informationssystem (GIS). Nicolaj skrev sitt examensarbete om effekterna av död ved i urban miljö för att öka biologisk mångfald och utförde sin praktik på Trädkontoret AB där han bland annat projektledde arbetet med att kartlägga träd med vitaliseringsbehov, trädkronstäckningsanalyser och riskbedömning. Under webbinariet kommer Nicolaj dela med sig av sin erfarenhet med att arbeta med GIS och trädförvaltning. Här en intro om vad det kommande webbinariet kommer handla:

Geografiska informationssystem (GIS) utgör ett kraftfullt instrument för att samla in och visualisera information med geografisk koppling. Genom att våga experimentera med GIS kan du öka din förståelse för hur det kan integreras med andra verktyg, såsom CAD eller avancerade Excel-ark, och få en större inblick i alla olika sätt verktyget kan användas.

Hjärtligt välkommna! Anmälan sker i formuläret nedan.

Anmälan till webbinariet GIS i praktiken (16/5)

Namn(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
GDPR(Obligatoriskt)
Vi behöver spara din personuppgifter för att kunna kommunicera med dig i anslutning till lunchwebinariet. Läs gärna vår integritetspolicy innan du går vidare. Integritetspolicy: http://www.cocity.se/om-oss/integritetspolicy/
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.