Studieresa till Malmö & Köpenhamn, 5-6 oktober, för C/O Citys medlemmar

Bilden visar Copenhill i Köpenhamn. Foto: okänt

Save the date! Den 5 – 6 oktober planerar vi att arrangera en studieresa för C/O Citys medlemmar till Malmö och Köpenhamn. Vi har ännu inte satt programmet helt och därmed heller inte kostnaderna, men boka in datumen i kalendern redan nu!

Grundplanen är att besöka Malmö på torsdagen. Här har vi en lång lista på intressanta besöksmål med olika typer av naturbaserade lösningar som t ex Västra hamnen, Grönare Möllan, Augustenborg, flera olika parker och mycket mer. Kom gärna med egna förslag! Vi kommer att äta en gemensam middag på kvällen och boendet blir också i Malmö (här får ni boka egna hotell för att få ner kostnaderna).

På fredagen åker vi över till Köpenhamn och kikar på lite fler lösningar. Här tänker vi oss bland annat Klimakvarteren med Tåsinge plats och titta på olika lösningar för skyfallshantering. Kanske hinner vi med Copenhill och ØsterGRO.

Beroende på hur många som anmäler intresse kommer vi att ta oss runt med inhyrd buss eller på cykel. Därför kan vi ännu inte ge en prisuppgift. Det finns dock begränsat antal platser, så fyll i intresseformuläret nedan innan midsommar om ni är intresserade så vi kan planera vidare.

Studieresa till Malmö & Köpenhamn mellan 5-6 oktober

Intressekoll för C/O Citys studieresa till Malmö och Köpenhamn som kommer vara den 5 till 6 oktober 2023. Denna anmälan är ej bindande utan mer för få en uppskattning hur många som vill delta.

Namn(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
Om du undrar över något är det bara att fråga. Eller har förslag till resan.
Vi behöver spara din personuppgifter för att kunna kommunicera med dig inför eventet
Läs vår integritetspolicy: http://www.cocity.se/om-oss/integritetspolicy/
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.