Save the date: Lunchwebinar om Grönytefaktorn, 19/10 kl. 11.00-12.00

Välkomna på lunchwebinar om Grönytefaktorn som verktyg för att kartlägga ekosystemtjänster. Webinariet kommer delvis att bestå av en demo-visning av C/O Citys verktyg QGYF och delvis av kortare presentationer av kommuner som använt verktyget i planering och byggande. Ta med matlådan och passa på att lyssna in!

Är du nyfiken på Grönytefaktorn som verktyg? Eller är du van användare men vill ta del av andras erfarenheter? Välkommen på seminarium om Grönytefaktorn – dess roll och dess potential i stadsplaneringen.

Grönytefaktorn är en beräkningsmodell för ekosystemtjänster där de beräknas kvantitativt på en avgränsad yta. Syftet kan vara olika – att undersöka hur en föreslagen utveckling påverkar ekosystemtjänster, att styra mot fler ekosystemtjänster eller att synliggöra potentialen för att utveckla dem. Grönytefaktorn som modell kan även anpassas efter organisationens behov och jämföras med andra nyckeltal som hanterar andra frågor.

I detta lunchwebinar ges en introduktion till grönytefaktorn, en demo-visning av C/O Citys verktyg QGYF och presentationer av hur grönytefaktorn använts av kommuner tidigare för att stödja deras ekosystemtjänstkartläggningar. Webinariet avslutas med en framåtblick.

Program:

  • Introduktion till verktyget
  • Demo-visning av C/O Citys verktyg QGYF
  • Erfarenhetsåterföring från kommuner
  • Framtidsutblick och avslutning

Datum och tid:

19 oktober kl. 11.00-12.00

Kostnad:

Eventet är kostnadsfritt.

Anmälan:

Anmälan sker via formuläret nedan. En möteslänk skickas ut några dagar innan webinariet.

Anmälan till lunchwebinar om Grönytefaktorn

Namn(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
Berätta vad du vill. Om du undrar över något är det bara att fråga.
GDPR(Obligatoriskt)
Vi behöver spara din personuppgifter för att kunna kommunicera med dig i anslutning till lunchwebinariet. Läs vår integritetspolicy innan du går vidare.