Res med oss till Malmö och Köpenhamn: Studieresa om naturbaserad stadsutveckling 5-6 oktober! 

Bilden visar Copenhill i Köpenhamn. Fotograf: okänd

Den 5 – 6 oktober arrangerar vi tillsammans med SGIA (Scandinavian Green Infrastructure Association) en studieresa till Malmö och Köpenhamn, där vi kommer att fördjupa oss i olika naturbaserade lösningar för framtidens stadsutveckling. 

Här är några exempel på platser vi kommer att utforska: i Malmö kommer vi att besöka Augustenborg, ett unikt exempel i svensk stadsbyggnad med innovativa dagvattenlösningar som står sig väl även efter 25 år. Vi kommer även att besöka Cykelhuset Oboy! i Malmö, som är innovativt i mobilitetstänket men även har otaliga intressanta gröna lösningar integrerade i byggnadskroppen. I Köpenhamn väntar upptäckten av Copenhill, som är en plats som förenar teknologi med gröna möjligheter. Copenhill är inte bara stadens betydande energi- och sopförbränningsanläggning, den inrymmer också en skidbacke som kan användas året runt. Förutom skidbacken finns det grönytor som inbjuder till löpning och vandring.

Du möjlighet att välja att delta en av dagarna eller båda. Vi tar med oss cyklar och bjuder på lunch båda dagarna för att göra resa så smidig som möjligt.

Anmäl senast 15 september – rabatt för medlemmar
Vi vill ha din bindande anmälan senast den 15e september. Om du är medlem i någon av föreningarna får du 20% rabatt på priset. Här hittar du mer information!